Dyrenes Alliance

Voir l'original

Velkommen til Dyrenes Alliances blog!

Interesserer du dig for dyrerettigheder og -velfærd? Vil du gerne udvide din viden omkring effektiv dyrerettighedsaktivisme? Vil du gerne holdes opdateret på nyheder indenfor dyrerettigheder, dyrevelfærd og klima? Eller er du bare interesseret i at opsnuse lidt mere om Dyrenes Alliance?

Så er du kommet til det rette sted!

Her vil du fremover kunne finde forskellige indlæg om alt, hvad der rører sig hos og omkring Dyrenes Alliance. Bloggen hér er din nye alt-i-en platform, hvor du kan holde dig opdateret om alt det seneste og mest relevante indenfor dyrerettigheder og organisationens aktiviteter og idéer.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at være så opdateret på det nyeste indenfor dyrerettighedsfeltet som muligt!

Hvad handler bloggen om?

Vi vil gerne dele vores sejre, skrupler og nye idéer med dig!

Vores vision i Dyrenes Alliance er ambitiøs: En verden, hvor menneskers behandling af dyr er retfærdig og god for alle mennesker, dyr og miljø. Derfor arbejder vi på enormt mange forskellige fronter for at realisere vores mål!

Vi oplever stor success med vores aktiviter for dyrene, der alle er researchbaserede og innovative. Vi er i evig udvikling, og vi er stemmen for uendeligt mange individer globalt - om de har fire ben, fjer eller skæl.

Vidste du for eksempel, at vi allerede har afholdt over 500 aktiviteter i år?

Eller at vi har indsamlet mere end 10.400 underskrifter for at stoppe salget af turbokyllinger?

Du kan læse mere om Dyrenes Alliance og vores forskellige sejre her.

Hvorfor skal du læse med?

Alt dette opnår vi, fordi vi er en frivillig organisation drevet af et stærkt netværk af unge, der kæmper for en retfærdig verden for alle dyr. Der er rigtig mange former for hverdagsaktivisme, og ved at læse med på denne blog kan du super nemt gøre en forskel for dyrene ved at:

  • Holde dig selv informeret om de seneste nyheder indenfor dyrerettigheder;

  • Omsætte din nye viden og fx. fortælle mormor, at det er tid til at skifte pelsfrakken ud;

  • Eller dele et indlæg på dine sociale medier, så dine gamle klassekammerater kan opdage kyllingekampen!

Bloggen giver dig også mulighed for at holde dig opdateret om arrangementer i Dyrenes Alliance og måske endda blive inspireret til at tage del i begivenhederne eller lave dine egne!

Så hvis du gerne vil være en velinformeret dyrerettighedshelt, eller bare gerne vil holdes opdateret på det seneste nye i feltet, så er denne blog for dig!


Hvad glæder du dig mest til at læse mere om? Skriv til os med dine forslag!