Dyrenes Alliance

Voir l'original

Dyrenes Alliance i Frederiksberg Lokalradio

Fokus på dyrs rettigheder

Radiovært Sandra Milena Elkjær og presseansvarlig Lars Corvinius Olesen sig fik en hyggelig og informativ snak om Dyrenes Alliance, deltagerene i Veganerudfordringen, vores nye kampagne for fiskene, Frie Finner, og meget andet.
På med lyttelapperne og hør en glad udsendelse og hyggelig dialog om Dyrenes Alliance og vores arbejde for dyrene.

Klik på linket her for at lytte til udsendelsen – den varer ca 27 minutter.

Vi talte bl.a. om VeganerUdfordringen, der har vokset med popularitet og succes ikke kun forandret utallige individers liv, men også har spillet en afgørende rolle i at øge bevidstheden om veganismens positive indvirkning på dyrene vilkår, klimaændringer og personlig velvære.

Andre deltagere i programserien fra Frederiksberg Lokalradio:

Radiovært Sandra er selv plantebaseret, og valgte at bruge sin platform i Frederiksberg Lokalradio til at sætte fokus på organisationer, der kæmper for dyrene. For vi er mange, der kæmper for dyrene - på hver vores måde.

I programrækken har man derfor også kunnet møde andre organisationer, der sætter fokus på dyr såsom: Oasa, Anima, Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse, World Animal Protection og Verdens Naturfonden WWF.

See this form in the original post

Bliv en del af noget større

Du kan være med til at gøre en kæmpe forskel i millioner af dyrs liv og samtidig blive en del af et voksende fællesskab. Bliv en del af bevægelsen.